Welkom bij de Tweewieler specialist van Gorinchem

   
 

Verzenden

Verzendkosten
De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op uw werk zijn € 4,95 per bestelling. Voor bestellingen boven de €50,- worden géén verzendkosten in rekening gebracht. Voor zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven.

Bezorgen en levertijd
Artikelen worden (op uitzonderingen na) binnen drie werkdagen geleverd. Allwheels bezorgt uw bestelling van fietsonderdelen en fietsaccesoires met behulp van PostNL. Verzending van fietsen geschiedt via speciaal transport en kan enige dagen in beslag nemen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Afmontage fietsen
Onze fietsen worden indien afgehaald altijd geheel afgemonteerd geleverd.
Indien u kiest voor verzending is de fiets voor c.a 85% afgemonteerd.
Uitzonderingen zijn o.a bakfietsen.Daarvoor gelden speciale regelingen.
Neemt u hiervoor contact met ons op. 

Indien u niet thuis bent
Als u niet thuis bent wordt uw bestelling bij de buren afgeleverd. Mocht u dat niet willen kunt u dat aangeven bij stap 2 in het bestelproces (in het opmerkingen veld).

Als een pakketje niet bij de buren mag worden afgeleverd dan laat de postbode een briefje voor je achter. Het pakket wordt dan nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Bent u dan weer niet thuis, dan wordt het pakket op het dichtbijzijnde postkantoor voor u afgegeven. U krijgt dan een briefje in de bus met de melding dat u de bestelling daar binnen drie weken kunt afhalen.

De bezorgtijden van PostNL zijn als volgt:

Eerste bezorgpoging: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur en zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur.Tweede bezorgpoging: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur.

Ander afleveradres
Allwheels maakt het mogelijk om op elk gewenst adres uw bestelde producten af te leveren. U vult namelijk tijdens de bestelling uw eigen adres in en een gewenst afleveradres.

Afhalen
U kunt uw bestelling via onze website doen en vervolgens afhalen in Gorinchem

 
Volg ons op:   Uitgebreid betaalgemak:  
 
Allwheels | Gorinchem | Bestellen en betalen | Ruilen en retourneren | Gebruikersvoorwaarden | Verkoopvoorwaarden | Privacy verklaring | Sitemap