Welkom bij de fietsenmaker van Gorinchem

   
     
Beschrijving

De meest multi functionele mammafiets ooit gemaakt met eindeloze mogelijkheden.
Combineer maar raak.
Voor eventueel maar liefst 3 kinderen !
Als transporter te gebruiken of als moederfiets.
Er kunnen 2 kinderzitjes supersnel op de drager gemonteerd worden voor kleine kinderen of er kunnen 3 wat oudere kinderen op de bagagedrager zitten zonder kinderzitjes.

Uit te breiden met Monkey bar beugel set of cargo tassen en eventueel een transport voordrager.

Deze longtailfiets is een praktische en milieuvriendelijke oplossing voor recreatief en alledaags gebruik of woon-werkverkeer. In tegenstelling tot traditionele bakfietsen biedt deze longtail door zijn compact design een gemakkelijke en veilige manier om zich door het verkeer te bewegen. Doordat je fiets compacter is, kun je hem eenvoudiger kwijt, zowel aan de schoolpoort, op de parking van de supermarkt of in je garage. Dankzij het One Size Fits All concept is het zadel snel verstelbaar zodat iedereen makkelijk en comfortabel kan fietsen. Ook het stuur is in hoogte te verstellen en kan worden ingeklapt om hem compacter op te bergen.
De bagagedrager heeft een draagvermogen van 70 kg en is ontworpen om 1 tot 3 kinderen comfortabel te vervoeren, met zitkussens, een stevige rugsteun en een monkey bar set. De bagagedrager is compatibel met conventionele kinderzitjes, waardoor het mogelijk is om ook kleinere kinderen veilig te vervoeren. Daarnaast is er de optie tot cargotassen en een voorpakdrager. De cargotassen bieden extra ruimte voor boodschappen, elk met een volume van 41 liter. Met het MIK HD systeem zijn in een mum van tijd fietsaccessoires op de bagagedrager te bevestigen en te wisselen.

Motor:
Met de Bosch Cargo Line CX vervoer je ladingen moeiteloos naar hun bestemming: of je nu langzaam rijdt op een steile klim of doortrapt op een recht stuk, het koppel van 85 Nm ondersteunt je krachtig en natuurlijk dankzij het optimaal afgestemde transmissieconcept.

Accu:
Voorzien van de Bosch PowerPack 725W.
Deze batterij is ontworpen om naadloos in het frame van de e-bike te passen.
Hij is ook voorzien van een ingebouwd LED-display dat het resterende vermogen en de laadstatus weergeeft, zodat de status van de accu gemakkelijk gecontroleerd kan worden.

Eigenschappen
  • Frame type: Dames
  • Kleur: Mat Zwart
  • Model jaar: 2024

Stel een vraag over dit product »
 
 
 
 
Volg ons op:   Uitgebreid betaalgemak:  
 
Allwheels | Gorinchem | Bestellen en betalen | Ruilen en retourneren | Gebruikersvoorwaarden | Verkoopvoorwaarden | Privacy verklaring | Sitemap